Historien, værdierne og personerne bag Aisen-el

Alle medarbejdere i Aisen-El stræber efter at levere ærlighed, tillid, ansvarlighed og garanti

Elektriker på Nørrebro igennem 40 år

I 1977 stiftede Preben Aisen elektrikerfirmaet Aisen-el. Firmaet havde til at starte med plads i kælderen under faderens forretning. Det begyndt dog hurtigt at knibe med pladsen, så i september 1978 flyttede virksomheden til de nuværende lokaler på Nørrebro.

Takket være en god og stabil medarbejderstab har det været muligt gennem årene at få firmaet til at vokse og udvikle sig i et støt og roligt tempo. I dag er Aisen-el ejet af Hellerup Elektrikeren v. Torben de Lemos, der overtog virksomheden i 2014.

Hos Aisen-el udfører vi el-opgaver for både private, erhvervslivet, institutioner og boligforeninger. Vi lægger vægt på ærlighed, tillid og ansvarlighed i vores arbejde og garanterer for godt og reelt håndværk.

Ring til os

Alle hverdage

7.30 - 16.00

Ring os op!

Ærlighed, tillid, ansvarlighed og garanti

Vores hovedområde er elinstallationsarbejde til både private, erhvervslivet og boligforeninger. Gennem mere end 40 år har vi serviceret vores kunder med el-anlæg, dataanlæg og teleanlæg, hvilket vi naturligvis er meget stolte af.

Faktisk mener vi ikke, det behøver være så indviklet at sikre kvalitet og et højt serviceniveau til vores kunder, når man arbejder efter nogle få, men effektive kerneværdier:

  • Ærlighed: Vi er ærlige - både overfor os selv og vores kunder
  • Tillid: Vi viser vores kunder tillid - og opfører os sådan, at vores kunder får tillid til os
  • Ansvarlighed: Vi tager ansvar - både personligt og som virksomhed. Vi overholder aftaler og gældende regler og forskrifter for autoriseret elinstallationsarbejde
  • Garanti: Vi garanterer for, at det arbejde vi udfører for dig, bliver udført af branchens mest professionelle og kompetente medarbejdere

Vi er medlem af Tekniq og tilsluttet El-ankenævnet og Garantiordningen - din sikkerhed for ordentligt arbejde.

Har du et el-projekt så kontakt Aisen-el og få en sparring eller et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på 35 37 69 90 eller sende en mail til info@aisen-el.dk.

40 års erfaring

Døgnservice 24/7

Står du akut og mangler en elektriker udenfor normal arbejdstid, kan vores vagtmontør tilkaldes på telefon

Døgntelefon:

Kører i hele Storkøbenhavn

Vi er medlem af

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email