Ladestik til elbiler og plug-in hybridbiler

Opsætning af ladestander til elbil eller plug-in hybrid

Opsætning af ladestander eller ladeboks

Er du den glade ejer af en elbil eller plug-in hybridbil, eller går du med planer om at anskaffe dig en? Så lad os hjælpe dig med at etablere en ladestander eller ladeboks. Så er du forberedt til fremtiden og kan hurtigt og bekvemt oplade din bil. Hos Aisen-el installerer vi ladebokse og ladestandere til elbiler og hybridbiler. Vi servicerer både private, boligforeninger, offentlige institutioner og arbejdspladser. Vi har opsat ladestandere og ladebokse på Amager, i Hellerup. Charlottenlund, Frederiksberg, Valby, Vanløse, Østerbro og Vesterbro.

Hos Aisen-el udfører vi el-opgaver for både private, erhvervslivet, institutioner og boligforeninger. Vi lægger vægt på ærlighed, tillid og ansvarlighed i vores arbejde og garanterer for godt og reelt håndværk.

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email

Nem opladning hjemme eller i virksomheden

Salget af el- og hybridbiler er i stor vækst, og den grønne omstilling er for alvor kommet højt på dagsordenen. Så har du anskaffet dig en el- eller hybridbil, eller har I tanker om at etablere ladebokse i ejendommen, står vi klar til at hjælpe. Vi kører i bl.a. Hellerup, Gentofte, København og mange andre steder.

Ladestander eller væghængt ladeboks

Vi tilbyder både sikre standere og væghængte ladebokse, og vi etablerer også flere standere, hvis du har mere end én bil.

Der er forskellige typer ladestandere på markedet, og hvilken ladeboks, der passer hjemme hos dig, afhænger af, om du ønsker:

  • Hurtig opladning
  • Adgangskontrol med fx nøgle, mobil app, brik eller RFID-kort
  • Strømafregning - det kan kræve eksterne målere og manuelle registreringer af dit forbrug
  • En abonnementsløsning på ladeboks
  • Flere ladebokse/ladestandere

Ring til os

Alle hverdage

7.30 - 16.00

Ring os op!

40 års erfaring

Døgnservice 24/7

Står du akut og mangler en elektriker udenfor normal arbejdstid, kan vores vagtmontør tilkaldes på telefon

Døgntelefon:

Professionelt el-arbejde gennem 40 år

Hos Aisen-el er vi autoriseret el-installatør og har serviceret kunder i København og omegn gennem mere end 40 år. Vi sikrer høj kvalitet på alt vores el-arbejde og et højt serviceniveau til alle vores kunder. Aisen-el er en del af Hellerup elektrikeren ApS. Vi er medlem af Tekniq og tilknyttet Garantiordningen og El-ankenævnet, som er din sikkerhed for veludført kvalitetsarbejde.

Kontakt os og hør mere om installering af ladeboks

Ønsker du at få mere at vide om etablering af ladeboks? Så er du altid velkommen til at kontakte os og høre om muligheden for ladebokse og ladestandere. Vi giver gerne råd og vejledning ud fra dine ønsker og behov og sammensætter et uforpligtende tilbud.

Kører i hele Storkøbenhavn

Vi er medlem af