Elektriker Valby og Vanløse

Altid kompetente el-installatører

Har du brug for en dygtig og erfaren elektriker i Valby eller Vanløse? Så er Aisen-el klar til at hjælpe med alle typer af elopgaver. Vores kompetente el-installatører udfører el-arbejde i Valby, Vanløse og omegn for private og erhverv.

Et godt og reelt stykke arbejde

Som elektriker i Valby og Vanløse har vi lang erfaring med professionelt el-arbejde, og vores kunder husker os for det gode håndværk. Aisen-el hviler på stolte håndværksmæssige traditioner, som vi holder i hævd ved at uddanne egne lærlinge. Vores elektrikere sætter en stor ære i at udføre håndværksmæssigt korrekt el-arbejde og overholde vores aftaler.

Hos Aisen-el udfører vi el-opgaver for både private, erhvervslivet, institutioner og boligforeninger. Vi lægger vægt på ærlighed, tillid og ansvarlighed i vores arbejde og garanterer for godt og reelt håndværk.

Ring til os

Alle hverdage

7.30 - 16.00

Ring os op!

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email

Garanti for høj kvalitet

Aisen-el er autoriseret el-installatør og medlem af TEKNIQ Installatørernes Organisation. Det er din garanti for korrekt håndværk af høj kvalitet.

Elarbejde for private og erhverv

Vi leverer elinstallationsarbejde til både private, erhverv, institutioner og boligforeninger. Det har vi gjort i over 40 år.

Til private installerer vi fx LED-spots og belysning, vaskemaskiner og opvaskemaskiner og udfører el-tjek. Det kan også være udskiftning af gamle el-installationer, el-tavler og opsætning af HPFI-relæ.

Til erhverv og institutioner kan det være forskellige el-opgaver som datanetværk, belysning på arbejdspladser og udendørs belysning. Vi udfører også elinstallationer i butikker, produktionshaller, kontorer og lignende.

Hos boligforeninger løser vi en række opgave i samarbejde med bestyrelse og vicevært. Eksempler kan være vedligeholdelse af fællesinstallationer, installation af dørtelefonanlæg, belysning på trapper og i gård samt lys med bevægelsessensorer.

40 års erfaring

Døgnservice 24/7

Står du akut og mangler en elektriker udenfor normal arbejdstid, kan vores vagtmontør tilkaldes på telefon

Døgntelefon:

Vi udfører lovpligtigt el-eftersyn

Det er lovpligtigt at få lavet et el-eftersyn i hushandler, hvor der skal tegnes en ejerskifteforsikring. Vi foretager en stikprøvevis gennemgang af boligens elinstallationer. Her afdækker vi blandt andet funktionsfejl og evt. ulovlige installationer. Et el-eftersyn må kun foretages af en autoriseret el-installatør.

Har du brug for vores hjælp?

Hvad enten du kontakter os som privat, på vegne af en virksomhed, en institution eller en boligforening, er vi altid klar til at vejlede omkring dine elmæssige udfordringer.

Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud. Ring til os på telefon 35 37 69 90 eller send en mail til info@aisen-el.dk.

Kører i hele Storkøbenhavn

Vi er medlem af