Elektriker Hellerup, Gentofte og Brønshøj

Totalleverandør af alt inden for el

Har du brug for en kompetent elektriker Gentofte, Hellerup eller Brønshøj? Så er vi den helt rigtige samarbejdspartner. Aisen-el er totalleverandør inden for installationer og vedligehold af el.

Ud fra værdierne ansvarlighed, ærlighed, tillid og garanti, har vi serviceret mange forskellige kunder de sidste 40 år. Alle opgaver udføres af servicemindede og velkvalificerede medarbejdere. Vi er autoriseret el-installatør og medlem af TEKNIQ - din sikkerhed for ordentligt arbejde.

Vi laver gerne et el-eftersyn og sender en autoriseret elektriker til både Brønshøj, Hellerup og Gentofte.

Hos Aisen-el udfører vi el-opgaver for både private, erhvervslivet, institutioner og boligforeninger. Vi lægger vægt på ærlighed, tillid og ansvarlighed i vores arbejde og garanterer for godt og reelt håndværk.

Ring til os

Alle hverdage

7.30 - 16.00

Ring os op!

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email

Vi udfører opgaver for både private og erhverv

Vi udfører elektrikeropgaver for både private, virksomheder, boligforeninger og institutioner. Det kan være arbejdsbelysning, udendørs belysning og udførsel af datanetværk hos virksomheder og institutioner, der har brug for en elektriker Brønshøj, Hellerup og omegn.

Boligforeningerne får for eksempel hjælp til vedligehold af ejendommes fællesinstallationer, installation af dørtelefoner, diverse belysninger og bevægelsessensorer. Selvfølgelig til mindst mulig gene for beboerne.

Hos private kunder er vi klar til hjælpe med mange forskellige el-opgaver. Det kan for eksempel være installation af LED-spots, komfur, opvaskemaskine, vaskemaskine, diverse installationer i køkken og badeværelse, opsætning af HPFI-anlæg og udskiftning af målertavle.

Kort sagt hjælper vi alle typer af kunder med alle el-relaterede udfordringer.

40 års erfaring

Døgnservice 24/7

Står du akut og mangler en elektriker udenfor normal arbejdstid, kan vores vagtmontør tilkaldes på telefon

Døgntelefon:

Vi tilbyder el-eftersyn af dygtig elektriker

Ved hushandler, hvor der tegnes en ejerskifteforsikring, er det lovpligtigt at få lavet et el-eftersyn. Her gennemgås de tilgængelige installationer og giver begge parter i en bolighandel vished om elinstallationernes sikkerhedsmæssige tilstand.

Få et tilbud på elektriker i Gentofte, Hellerup og Brønshøj

Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan give dig vores professionelle syn på dit el-projekt. Uanset om det er et projekt for en institution, en boligforening, en virksomhed eller privat, så er vi altid klar til en konstruktiv dialog, så vi når frem til den bedst mulige løsning.

Vi sender gerne et tilbud, der er helt uforpligtende. Du ringer bare til os på telefon 35 37 69 90 eller sender en mail til info@aisen-el.dk.

Kører i hele Storkøbenhavn

Vi er medlem af