Elektriker Frederiksberg

Erfaring og stolt håndværk

Mangler du en dygtig elektriker på Frederiksberg? Den klarer vi! Aisen-el er en autoriseret el-installatør, der hviler på stolte håndværksmæssige traditioner. Vi har mere end 40 års erfaring som elektriker på bl.a. Frederiksberg og garanterer, at vores arbejde bliver udført af nogle af branchens mest kompetente og professionelle medarbejdere.

Garanti for god kvalitet

Vores samarbejde er baseret på fire kerneværdier. Det er tillid, ærlighed, ansvarlighed og garanti. Derfor har vi også mange tilbagevendende kunder, som husker os for det gode håndværk. Vi er tilsluttet El-ankenævnet og Garantiordningen og medlem af TEKNIQ Installatørernes Organisation.

Hos Aisen-el udfører vi el-opgaver for både private, erhvervslivet, institutioner og boligforeninger. Vi lægger vægt på ærlighed, tillid og ansvarlighed i vores arbejde og garanterer for godt og reelt håndværk.

Ring til os

Alle hverdage

7.30 - 16.00

Ring os op!

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email

Vi hjælper gerne med installation af fx:

  • Lovpligtigt HPFI-relæ
  • Datanetværk
  • Bevægelsessensorer

- og mange andre typer af elopgaver.

Få autoriseret el-eftersyn på Frederiksberg

Et el-eftersyn er lovpligtigt, når du sælger din bolig og samtidig tegner en ejerskifteforsikring. Aisen-el er som autoriseret el-installatør kvalificeret til at lave et el-eftersyn.

Vi gennemgår boligen systematisk og leder efter funktionsfejl og evt. ulovlige installationer. Der tjekkes efter fejl, der både på kortere og længere sigt kan skabe en risiko. På denne måde får begge parter indblik i installationernes sikkerhedsmæssige tilstand.

Døgnservice 24/7

Står du akut og mangler en elektriker udenfor normal arbejdstid, kan vores vagtmontør tilkaldes på telefon

Døgntelefon:

40 års erfaring

Kører i hele Storkøbenhavn

Få et tilbud på din elektrikeropgave

Prisen på en elektriker varierer fra opgave til opgave. Det afhænger af projektets størrelse og type. Du kan altid være sikker på, at el-opgaverne udføres af topkvalificerede og ansvarsbevidste el-installatører, når du bruger os.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave, kan vi kontaktes på 35 37 69 90. Det er også muligt at skrive til os på info@aisen-el.dk.

Vi er medlem af