Elektriker Charlottenlund – autoriseret el-installatør

Overlad trygt dine opgaver til os

Er du på udkig efter en elektriker i Charlottenlund, kan du få en meget erfaren en af slagsen ved at vælge Aisen-el. Gennem mere end 40 år har vi serviceret vores kunder med alle typer el-opgaver.

Udover stor erfaring som elektriker i Charlottenlund og omegn kan vi også bidrage med nogle grundværdier, der kommer dig til gode som kunde. Værdierne er nemlig ansvarlighed, ærlighed, tillid og garanti. Vi er autoriseret el-installatør, medlem af TEKNIQ, El-ankenævnet og Garantiordningen, så du kan trygt overlade dine opgaver til os.

Elektriker i Charlottenlund til alle typer ogpaver

De kunder, vi hjælper, er vidt forskellige. Det er både private, boligforeninger, virksomheder og institutioner.

Vi udfører derfor alle typer af el-opgaver lige fra installation af opvaskemaskine hos private til installation af dørtelefonanlæg for en boligforening eller hjælp til opsætning af den rette belysning på en arbejdsplads.

Vi rådgiver om og udfører el-installationer i huse, lejligheder, butikker, produktionshaller, børnehaver, kontorer og mange andre steder. Alle steder med fokus på, at alle behov og ønsker bliver opfyldt.

Hos Aisen-el udfører vi el-opgaver for både private, erhvervslivet, institutioner og boligforeninger. Vi lægger vægt på ærlighed, tillid og ansvarlighed i vores arbejde og garanterer for godt og reelt håndværk.

40 års erfaring

Ring til os

Alle hverdage

7.30 - 16.00

Ring os op!

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email

Salg af bolig? Vi udfører det lovpligtige el-eftersyn

Er du i en situation, hvor du skal sælge din bolig? Så er el-eftersynet faktisk lovpligtigt, hvis der skal tegnes en ejerskifteforsikring. Det har været lovpligtigt siden 1. maj 2012.

Aisen-el sender gerne en elektriker til Charlottenlund for at lave et el-eftersyn, så begge parter i bolighandlen kan få vished om elinstallationernes tilstand. Et el-eftersyn må kun udføres af en autoriseret el-installatør som Aisen-el.

Døgnservice 24/7

Står du akut og mangler en elektriker udenfor normal arbejdstid, kan vores vagtmontør tilkaldes på telefon

Døgntelefon:

Få en pris på elektriker i Charlottenlund

Prisen på en el-opgave kan variere meget. Du kan dog altid få et uforpligtende tilbud hos os sammen med en god dialog og professionel sparring omkring dit projekt. Kontakt os på telefon 35 37 69 90. Du kan også sende os en mail på info@aisen-el.dk.

Kører i hele Storkøbenhavn

Vi er medlem af