Din elektriker Østerbro & Vesterbro

Effektivt og præcist el-arbejde

Lad Aisen-el være din foretrukne elektriker Vesterbro og Østerbro, når du mangler en kompetent installatør. Vi har topkvalificerede og veluddannede el-installatører, der udfører alle typer af el-opgaver effektivt og præcist.

Samarbejdet med vores kunder baserer vi på firmaets fire kerneværdier: Ærlighed, tillid, ansvarlighed og garanti. Det giver dig en tryghed og sikkerhed omkring vores samarbejde, og for os betyder det glade og tilbagevendende kunder. Sådan har det været i mere end 40 år, og det er vi meget stolte af. Kontakt os, hvis du mangler en dygtig elektriker på Østerbro eller Vesterbro.

Garanti for godt arbejde

Som ekstra sikkerhed for vores kunder er vi tilsluttet Garantiordningen og El-ankenævnet. Derudover er vi medlem af TEKNIQ Installatørernes Organisation.

Hos Aisen-el udfører vi el-opgaver for både private, erhvervslivet, institutioner og boligforeninger. Vi lægger vægt på ærlighed, tillid og ansvarlighed i vores arbejde og garanterer for godt og reelt håndværk.

Ring til os

Alle hverdage

7.30 - 16.00

Ring os op!

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email

El-eftersyn ved salg af bolig

Få et kvalificeret el-eftersyn af en elektriker på Østerbro og Vesterbro. Sælger du din bolig og tegner en ejerskifteforsikring, er el-eftersynet lovpligtigt. Man skal være autoriseret el-installatør for at udføre et el-eftersyn, og det er Aisen-el.

Vores elektriker gennemgår boligens elinstallationer for funktionsfejl og ulovlige installationer. Det giver begge parter i en bolighandel den rette indsigt i installationernes tilstand.

For private, erhverv, boligforeninger m.fl.

Vores kunder er både virksomheder, boligforeninger, institutioner og private.

Opgaverne er også vidt forskellige. Vores el-installatører kan for eksempel sættes til at vedligeholde en boligforenings fællesinstallationer, installere et komfur for Fru Petersen eller opsætte udendørs belysning på en skole.

Vi er til stede i butikker, produktionsbygninger, lagerhaller, vuggestuer, boliger, kontorer og mange andre lokationer. Vi sørger altid for en god og kompetent dialog, så vi lever op til alle forventninger fra start til slut.

Døgnservice 24/7

Står du akut og mangler en elektriker udenfor normal arbejdstid, kan vores vagtmontør tilkaldes på telefon

Døgntelefon:

40 års erfaring

Kører i hele Storkøbenhavn

Få et tilbud af din elektriker på Vesterbro

Vi sender gerne et uforpligtende tilbud. Prisen vil afhænge af opgavens type og størrelse. Vi søger altid for god og åben dialog i alle projektets faser, så vi er sikre på, at dine ønsker og behov bliver opfyldt.

Vi kan fanges på 35 37 69 90 eller på mail info@aisen-el.dk.

Vi er medlem af