OK

Elektriker Amager med stor ekspertise

Aisen-el sender ofte en elektriker til Amager. Vi sørger altid for optimale el-løsninger, der lever op til dine ønsker og behov. De opgaver, vi påtager os som elektriker på Amager, er både store og små.

Autoriseret el-eftersyn af elektriker på Amager

Alle vores el-installatører er dedikerede og servicemindede. Vi arbejder nemlig alle ud fra firmaets fire grundværdier, som er tillid, ansvarlighed, ærlighed og garanti. Du kan derfor trygt bruge os til alle dine el-relaterede opgaver.

Vi er også autoriseret el-installatør og medlem af TEKNIQ. Det er din garanti for, at vi udfører vores arbejde ordentligt.

Hvem hjælper vi?

Vi hjælper mange forskellige kundetyper:

Boligforeninger:
Automatisk lys, belysning på trapper, vedligehold af fællesinstallationer, installation af dørtelefonanlæg og meget mere.

Institutioner:
Datanetværk, uden- og indendørs belysninger, den rette belysning på arbejdspladser og meget mere.

Private:
Opgaver vedr. sammenlagte lejligheder, installation af LED og spots, installation af vaskemaskiner o.l., opsætning af lovpligtige H PFI-relæer samt udskiftning af gamle installationer.

Virksomheder:
Samme opgaver som institutioner samt forefaldende el-opgaver i butikker, produktioner, lagre og på kontorer.

Autoriseret el-installatør

Med et el-eftersyn sørger du for, at begge parter i en bolighandel for vished om elinstallationernes tilstand. Både lov- og sikkerhedsmæssigt.

Hvis der tegnes en ejerskifteforsikring, er el-eftersynet faktisk lovpligtigt og skal udføres af en autoriseret el-installatør, og det er Aisen-el. Der er både fokus på fejl, der kan udgøre en risiko på længere og kortere sigt.

Hvad koster en elektriker - få et uforpligtende tilbud

Har du en større eller mindre opgave, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi sørger for en løbende konstruktiv dialog, så vi sikrer os, at dine behov og ønsker bliver opfyldt.

Vores medarbejdere er topprofessionelle og ansvarlige. Ønsker du et tilbud inden vi går i gang, er det ikke noget problem. Ring til os på telefon 35 37 69 90 eller skriv til info@aisen-el.dk.