Få et el-eftersyn til ejerskifteforsikringen

Vores autoriserede el-installatører udfører el-eftersyn og el-tjek i alle typer af boliger

Få et kvalificeret el-eftersyn

Siden 1. maj 2012 har det været lovpligtigt at få lavet et el-eftersyn i forbindelse med hushandler, hvor der skal tegnes en ejerskifteforsikring.

Et el-eftersyn er en stikprøvevis gennemgang af boligens elinstallationer, hvor de tilgængelige installationer undersøges. Der er fokus på fejl, der kan udgøre en risiko på både kortere eller længere sigt.

Vi udfører el-eftersyn i huse, ejerlejligheder og andelsboliger. I andelsboliger er eftersynet dog knapt så omfattende, så her kalder man det et el-tjek. Bemærk, at el-eftersyn og el-tjek kun må udføres af autoriserede el-installatører.

Hos Aisen-el udfører vi el-opgaver for både private, erhvervslivet, institutioner og boligforeninger. Vi lægger vægt på ærlighed, tillid og ansvarlighed i vores arbejde og garanterer for godt og reelt håndværk.

Ring til os

Alle hverdage

7.30 - 16.00

Ring os op!

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email

El-eftersyn giver vished

Et el-eftersyn sørger for, at begge parter i en bolighandel opnår vished for elinstallationernes sikkerhedsmæssige tilstand. Ved at vælge Aisen-el, sikrer du, at el-eftersynet udføres af en kvalificeret og erfaren fagspecialist.

Vi gennemgår huset eller lejligheden systematisk og afdækker blandt andet funktionsfejl og eventuelle ulovlige installationer. Aisen-el er autoriseret el-installatør og medlem af TEKNIQ Installatørernes Organisation. Vi har allerede udført en lang række af el-eftersyn på/i:

Udbedring af ulovlige el-installationer

Hvis el-eftersynet påviser, at der er ulovlige elinstallationer i boligen eller funktionssvigt, giver vi gerne et overslag eller et skøn på prisen for at udbedre forholdene. Alle vores medarbejdere er veluddannede, topprofessionelle og altid parate til at yde den bedste service. Kontakt os, hvis du står og mangler en dygtig og erfaren elektriker Frederiksberg, elektriker Amager eller en elektriker et andet sted i hovedstaden.

Vi kan kontaktes på telefon nr. 35 37 69 90 eller mail info@aisen-el.dk.

40 års erfaring

Døgnservice 24/7

Står du akut og mangler en elektriker udenfor normal arbejdstid, kan vores vagtmontør tilkaldes på telefon

Døgntelefon:

Kører i hele Storkøbenhavn

Vi er medlem af